Beste betrokkenen bij Stichting Eigen Gezicht,

Het is alweer een hele tijd stil rond Stichting Eigen Gezicht (SEG). Dat heeft er onder andere mee te maken dat Patty Gerrits, onze coördinator en medeoprichter, helaas geen tijd meer kan vinden om de stichting verder te dragen. Heel jammer, want zij is jarenlang samen met Tonnie Landman de motor geweest achter alle activiteiten. We zijn Patty enorm dankbaar voor al haar belangrijke werk voor de stichting!

Tegelijkertijd is het bestuur onderbezet en ontbreekt het ons momenteel aan tijd/capaciteit om van SEG weer een actieve stichting te maken. Hiermee zijn we op een kruispunt terecht gekomen met drie keuzes:  Of we sluiten de stichting helemaal af of  we gaan verder als een beperkt-actieve stichting met alleen een website en de zelfhulpmaterialen of we gaan als een echt actieve stichting verder. 

Dat laatste zou recht doen aan de uitkomsten van de enquête die we een paar jaar geleden onder de achterban van SEG hebben gehouden. Daaruit bleek nog altijd een grote behoefte aan de activiteiten van SEG. Daarom willen wij graag doorgaan. Dat kunnen we echter niet alleen, daarvoor willen we jullie hulp inroepen!

Wil je:

  • in het bestuur meedenken
  • activiteiten organiseren
  • fondsen werven
  • anderszins meedenken over de invulling van de missie van SEG?

Dan kan je reageren door een email te sturen aan: info@eigengezicht.nl en dan nemen wij contact met je op.

We hopen op veel reacties., Veel dank alvast en wij hopen op jouw verdere betrokkenheid!

Met hartelijke groet,

Janneke Hazelhoff, voorzitter en Tonnie Landman, penningmeester